Спортскиот директор на БК Вардар, Димчевски потпиша договор со компанијата „PESKO TECH“ за спонзорство

Спортскиот директор на боречкиот клуб „Вардар“, господинот Димчевски Мирко потпиша договор  со компанијата #PESKOTECH.

Целта на овој постигнат договор помеѓу клубот и оваа компанија  е  договор за взаемна соработка и спонзорство на црвено-црниот борачки колектив.