Четири “бронзи” од меѓународните настапи за Вардар

Вардаровите борачи настапуваа изминатиот викенд со голема успешност и имаа богат викенд и само 4 освоени бронзи на меѓународните турнири во :

– Бугарија , Плевен
“ОСВОБОЖДЕНИЕ”
( 3 бронзи )
– Грузија , Тбилиси
“ЗАРИБЕГ БЕРИАШВИЛИ”
(1 бронза )
– Германија, Дортмунд
“OBERLIGA”