Вардар ги Награди Борачите за Успехот на Државното Сениорско Првенство

Објавивме дека БК Вардар е најуспешен клуб на Државното сениорско првенство во борење кое во сабота (27 јануари) се одржа во Кочани. По овој успех Управниот одбор на Вардар донесе одлука за да се наградат медалистите на Државното првенство на Македонија.     Ова се наградите: – Рамадан Мустафовски – 1 место во категоријата до 97кг – […]